Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ο πελάτης για μας είναι συνεργάτης και φίλος και το PROJECT που μας αναθέτει είναι για μας προσωπική υπόθεση.

Επικοινωνία

Σπυρίδωνος Τρικούπη 56-58
11473 Αθήνα

info@hoteltv.gr

+30  2108810858

Βρείτε μας στο χάρτη

Εγκατάσταση IPTV στο ξενοδοχείο και τα πλεονεκτήματά του:

Η διαδικασία είναι περίπου ίδια όπως σε μια κοινή εγκατάσταση τηλεοπτικής λήψης. Εγκαθιστούμε κεραία τηλεόρασης, δορυφορικό κάτοπτρο, κεραία ραδιοφώνου ή ότι άλλο θέλουμε.

Αν μιλάμε για μετατροπή υπάρχουσας ξενοδοχειακής εγκατάστασης μέσο καλωδίου κεραίας και μετατροπή σε IPTV μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η υπάρχουσα εγκατάσταση λήψης σήματος.

Τοποθετούμε ένα IPTV Headend το οποίο κάνει λήψη επίγειων, δορυφορικών, καλωδιακών ή Video σημάτων και μετατροπή τους σε IPTV stream. Στη συνέχεια μας δίνεται η δυνατότητα να το αποκωδικοποιήσουμε από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να κάνει λήψη το IPTV stream όπως ξενοδοχειακή τηλεόραση, android box, αποκωδικοποιητής, Tablet, Κινητό κα.

Η διανομή του γίνεται μέσω καλωδίου δικτύου και όχι μέσω κεραίας όπως γινόταν παλαιότερα. Έπειτα εγκαθιστούμε το middleware της Hoteplus σε ένα Server το οποίο παντρεύει τα κανάλια IPTV και το περιεχόμενο με τις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας όπως επίσης και το επίπεδο υπηρεσιών το οποίο προσφέρει η επιχείρηση σας.

Το Hoteplus παρέχει διαρκώς μια αμφίδρομη επικοινωνία με τον πελάτη παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση και δίνοντας μεγαλύτερη αξία στις παροχές σας.

Έτσι ξέρει ανά πάσα στιγμή την ανάγκη του κάθε πελάτη και έχει δρομολογήσει τη λύση της προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και πλεονέκτημα.

Είτε θελήσει καθαρά σεντόνια, μια κράτηση στο εστιατόριο, την ώρα αναχώρησης της πτήσης του και οποιαδήποτε πληροφορία ή υπηρεσία θέλετε να προσφέρετε στον πελάτη τα έχει όλα αυτά από το χειριστήριο της τηλεόρασης.

Με την χρήση ξενοδοχειακής τηλεόρασης δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για WIFI σε κάθε δωμάτιο, μιας και την δουλειά αυτή την κάνει η ίδια η τηλεόραση.

Δεν μιλάμε πλέον για μια “Smart TV” αλλά για μια πανέξυπνη τηλεόραση που σκέφτεται πριν από μας.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και συντήρηση του δικτύου.

Επίσης παρέχει δωρεάν τη διασύνδεση του IPTV Δικτύου με το PMS του καταλύματος κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την αμφίδρομη επικοινωνία.