Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ο πελάτης για μας είναι συνεργάτης και φίλος και το PROJECT που μας αναθέτει είναι για μας προσωπική υπόθεση.

Επικοινωνία

Σπυρίδωνος Τρικούπη 56-58
11473 Αθήνα

info@hoteltv.gr

+30  2108810858

Βρείτε μας στο χάρτη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αποτελεσματικά συστήματα δικτύου και τηλεφωνικού κέντρου για επιχειρήσεις και μονάδες φιλοξενίας, βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις λειτουργίες και τα πρότυπα εξυπηρέτησης. Η εταιρεία μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες εγκατάστασης, εξυπηρετώντας με υπερηφάνεια τους πελάτες μας.

Κορυφαίος εγκαταστάτης δικτύου

Προσπαθούμε να είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας για όλες τις ανάγκες δικτύωσης σας, είτε πρόκειται για σπίτι, γραφείο ή ξενοδοχειακή σας μονάδα. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών εγκαταστάσεων δικτύου, οπτικών ινών και φωνής που καλύπτουν τα πάντα, από την εγκατάσταση συστήματος έως την πιστοποίηση, τον προγραμματισμό και τη συνεχή συντήρηση.

“Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.”

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν από τους κύριους εγκαταστάτες μας για να αποδείξουμε ότι είμαστε η μοναδική σας στάση και για το τηλεφωνικό σας κέντρο και τις ανάγκες VOIP.

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε πολύ «οικονομικό» καλώδιο για να διατηρείτε ή να μειώσετε τον προϋπολογισμό. Αλλά αν χρησιμοποιείτε ένα κατώτερο και φθηνό καλώδιο, θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε πιθανόν και εντός ενός έτους λόγω της κακής του ποιότητας. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με καλωδίωση και εξοπλισμό τουλάχιστον μεσαίας ποιότητας για να εξασφαλίσετε μακροχρόνια απόδοση που θα ακολουθεί συνεχώς τις ανάγκες δικτύωσης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μιλήστε με έναν από τους εγκαταστάτες μας για να μάθετε ποιος εξοπλισμός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.